Specialiteiten

Naast algemene pediatrie is dokter van Doorn gespecialiseerd in groeiproblemen en de opvolging hiervan zoals te kleine en te grote gestalte. Gelieve bij een eerste afspraak hiervoor de groeigegevens mee te brengen, met name de CLB curves evenals het boekje van Kind&Gezin.

Kinderen met gewichtsproblemen zoals overgewicht, obesitas en anorexia kunnen door dokter van Doorn worden opgevolgd. De oppuntstelling en begeleiding gebeurt met een kindvriendelijke aanpak.

Jongens en meisjes met puberteitsstoornissen, hetzij vroege puberteit (meisjes met borstontwikkeling voor de leeftijd van 8 jaar) of late pubers (jongens die op 15 jaar nog geen puberteitskenmerken vertonen) zijn ook welkom.

Allergiediagnostiek zoals huidtesten bij zuigelingen met eczema en verdere dieetbegeleiding wordt ook door dokter van Doorn gedaan.

Longfunctieonderzoek voor kinderen met astma kan gebeuren vanaf de leeftijd van ongeveer 6 jaar. Gelieve voor dit onderzoek telefonisch een afspraak te maken.

Voor slaapproblemen van baby tot tiener kunt u hier terecht. In 2011 heeft dokter van Doorn ook haar opleiding slaap (international sleep medicine course) voltooid. Indien nodig is er mogelijkheid tot slaapstudie in Lier.

Natuurlijk kunt u ook met de klassieke pediatrische zaken bij dr van Doorn terecht, dus van baby tot 16 jarige.